+38 050 933 51 60
+38 093 369 29 10
UA RU EN
0
Як ми можемо допомогти?
< Всі теми

Коріолус гриб

Гриб Коріолус

 

Метелик трамет — це гриб, також відомий як гриб Коріолус. Плодове тіло та інші частини рослини здавна використовуються як ліки в галузі народної медицини. Нещодавно вчені почали ідентифікувати інгредієнти метеликів-траметів , які можуть діяти як активні фармацевтичні інгредієнти. Двома з них є полісахаридний пептид (PSP) і полісахаридний крестин (PSK). Вчені вважають, що ці хімічні речовини можуть боротися з раком і підвищувати роботу імунної системи. Butterfly Tramete, PSP та PSK використовуються для стимуляції функції імунної системи, для лікування герпесу, синдрому хронічної втоми, гепатиту та легеневих захворювань, для зменшення утворення слизу, для покращення результатів у бодібілдингу, для підвищення енергії, для лікування короїдів та гнійників, використовується для лікування інфекцій верхніх дихальних шляхів, сечовивідних шляхів і шлунково-кишкового тракту, для лікування захворювань печінки, включаючи гепатит, для зменшення токсичних ефектів і болю під час хіміотерапії та променевої терапії, для поліпшення якості життя хворих на рак і для підвищення апетиту.

 

Як працює Гриб Коріолус?

Трамета метелика містить полісахаридний пептид (PSP) і полісахаридний крестин (PSK), які можуть боротися з ростом пухлин і покращувати функцію імунної системи.

Наскільки ефективний Гриб Коріолус?

Трамета метелик може бути ефективним при лікуванні раку в поєднанні з хіміотерапією. Прийом полісахариду кристину (PSK), речовини, що міститься в лускокрилих , може покращити реакцію деяких пацієнтів на хіміотерапію. PSK використовується в Японії протягом кількох десятиліть для лікування раку молочної залози, раку стравоходу, раку шлунка, раку легенів, раку печінки, колоректального раку та раку носоглотки з різними результатами. Недостатньо наукових даних, щоб стверджувати про ефективність метеликів траметес при герпесі, синдромі хронічної втоми, гепатиті, захворюваннях легенів, короїдах, шкірних інфекціях, включаючи стригучий лишай, інфекціях сечовивідних шляхів, інфекціях травного тракту та поганому апетиті, а також Для стимуляції функції імунної системи та покращення результатів бодібілдингу. Потрібні подальші наукові дослідження, щоб оцінити ефективність пасток для метеликів у цих застосуваннях.

Гриб Коріолус — Безпека і побічні ефекти

Butterfly Tramete може бути безпечним і нешкідливим для більшості людей. Повідомлень про побічні ефекти поки що немає. Однак люди, які отримували хіміотерапію в поєднанні з хімічною речовиною під назвою PSK (яку отримують з краба-метелика ), відчували нудоту, низьку кількість еритроцитів і проблеми з печінкою. Незрозуміло, чи були ці побічні ефекти спричинені хіміотерапією чи ПСК.

Застереження та попередження

Вагітність і годування груддю: недостатньо відомо про використання пасток для метеликів під час вагітності та годування груддю. З цієї причини вагітним і годуючим жінкам слід уникати пасток для метеликів.

Взаємодії

На даний момент немає інформації про взаємодію Butterfly Tramete з ліками або добавками.

Зміст
×
×

    СООБЩИТЬ О НАЛИЧИИ