+38 050 933 51 60
+38 093 369 29 10
UA RU EN
0
Як ми можемо допомогти?
< Всі теми

Біоперін (Bioperine®)

Біоперін

Bioperine® — це стандартизований екстракт із плодів Piper nigrum L (чорний перець) або Piper longum L (довгий перець). Він містить 95 відсотків піперину. Bioperine® можна вводити на додаток до різних поживних речовин як для людей, так і для тварин. Чорний перець — поширена спеція в побуті. Екстракт чорного перцю (біоперін) також широко використовувався як ліки нашими предками, особливо в Індії. Bioperine® — це екстракт, отриманий із плодів чорного перцю, вирощених на вологих, багатих поживними речовинами ґрунтах південної Індії. Тонкі ягоди перцю збирають незадовго до дозрівання, а потім сушать на сонці, щоб гарантувати оптимальну стиглість і якість. Екстракт піперину, який називається Bioperine® у своїй запатентованій формі, був клінічно випробуваний у Сполучених Штатах. Bioperine® значно підвищує біологічну доступність різноманітних додаткових поживних речовин завдяки підвищенню абсорбції.

Як працює Bioperine®?

Процес метаболізму, який виробляє клітинну енергію в організмі людини, називається термогенезом. Хоча термогенез визначено як ключовий фактор стійкої втрати ваги, він також відіграє важливу роль у використанні щоденної їжі та поживних речовин, які споживає людський організм. Він запускає механізми, які призводять до травлення та подальшого всмоктування у шлунково-кишковому тракті. Піперин у запатентованій формі як Bioperine® підвищує природну термогенну активність організму — звідси й назва Thermonutrient®. Це можна пояснити як засіб збільшення теплової енергії, достатнього для «розгону» механізмів, пов’язаних із термогенезом. Тоді це призводить до посилення метаболічних процесів, що створює «попит» на «постачання» широкого спектру поживних речовин, які сприяють метаболізму, тобто вітамінів, мінералів, трав, амінокислот тощо. Схоже, що Bioperine® активує метаболічне «гребне колесо», яке вибірково забезпечує більш ефективний спосіб транспортування поживних речовин у кров.

Переваги Біоперін

Bioperine® — єдиний продукт, виготовлений з піперину, який отримав статус патенту за його здатність підвищувати біодоступність поживних композицій. По-друге, це єдине джерело піперину, яке підлягає клінічним випробуванням у Сполучених Штатах, щоб підтвердити безпеку та ефективність як поживної речовини.

 

Витончені та ефективні властивості Bioperine ® були виміряні в кількох клінічних дослідженнях на здорових добровольцях у Сполучених Штатах. Ці дослідження вимірювали поглинання трьох різних категорій продуктів. Категорії, які оцінювали з Bioperine® і без нього: жиророзчинні (бета-каротин), водорозчинні (вітамін B 6) і мінеральні (селен у формі селенометіоніну). Шлунково-кишкова абсорбція всіх досліджуваних поживних речовин, виміряна поточними рівнями в крові, різко зросла при введенні з Bioperine® порівняно з контрольною групою, яка отримувала лише поживну речовину. Рівень селену зріс на 30%, бета-каротину на 60%, а вітаміну B6 було трохи більше, ніж бета-каротину. У всіх дослідженнях використовували Bioperine® у дозі 5 мг на дозу.

Істина стародавньої мудрості

Визнаною особливістю 6000-річної практики Аюрведи є її основна увага до правильного функціонування травного тракту, зокрема травлення та засвоєння поживних речовин. Майже дві третини всіх традиційних аюрведичних рецептів містять спеціальну суміш інгредієнтів, що включає чорний перець для цієї мети. У науковій літературі обговорюються різні причини поганого харчового статусу певної популяції, але в основному основна увага зводиться до одного питання – біодоступності поживних речовин. Безперечно, найбільшими факторами, які знижують біодоступність поживних речовин, є ті, які зменшують здатність кишечника всмоктуватись. Навіть сьогодні серед дієтологів зростає консенсус щодо того, що перешкодою для кращого харчування явно є ефективне надходження поживних речовин до організму. Важливо не те, що ви їсте, а те, що ви поглинаєте.

 

Можливі механізми підвищення біодоступності поживних речовин за допомогою Bioperine®. Неспецифічні механізми, що сприяють швидкому засвоєнню поживних речовин

 

Посилення кровопостачання шлунково-кишкового тракту

 

Збільшення вмісту емульгуючих речовин у кишечнику

 

Посилення активного транспорту поживних речовин

Зміст
×
×

    СООБЩИТЬ О НАЛИЧИИ