+38 050 933 51 60
+38 093 369 29 10
UA RU EN
0
Як ми можемо допомогти?
< Всі теми

Бетаїн Гідрохлорид

Що таке бетаїн гідрохлорид?

 

Бетаїн гідрохлорид — це хімічна речовина, створена в лабораторії та використовується як ліки.

Речовина має цікаву історію. Раніше бетаїн гідрохлорид входив до безрецептурних ліків як засіб для травлення та для підтримки шлункової кислоти. Пізніше використання бетаїну гідрохлориду в безрецептурних ліках було заборонено в деяких країнах, оскільки було недостатньо відомо про ефективність і безпеку цього інгредієнта. Незважаючи на це, бетаїн гідрохлорид продовжує доступний у більшості з цих країн як харчова добавка різної чистоти та міцності. Виробники добавок стверджують, що деякі захворювання викликані недостатнім виробленням шлункової кислоти, але це твердження не було науково доведено. Однак навіть якби це було так, бетаїн гідрохлорид сам по собі не допоміг би, оскільки ця сполука лише забезпечує соляну кислоту і не змінює кислотність шлунка. Також використовується для лікування аномально низького рівня калію, сінної лихоманки, анемії, астми, атеросклерозу, дріжджових інфекцій, діареї, харчової алергії, жовчних каменів, інфекцій внутрішнього вуха, ревматоїдного артриту та розладів щитовидної залози. Крім того, його використовують для захисту печінки. Не слід плутати бетаїну гідрохлорид з безводним бетаїном. Бетаїн безводний використовується для зниження високих рівнів гомоцистеїну в сечі.

Як діє бетаїн гідрохлорид?

Невідомо, як бетаїн гідрохлорид може працювати.

Наскільки ефективний бетаїн гідрохлорид?

Недостатньо наукових даних для визначення ефективності бетаїну гідрохлориду для лікування низьких рівнів калію, анемії, астми, атеросклерозу, дріжджових інфекцій, діареї, харчової алергії, каменів у жовчному міхурі, інфекцій внутрішнього вуха, ревматоїдного артриту та захворювань щитовидної залози, а також Використовуйте для захисту печінки.

Необхідні подальші наукові дослідження для оцінки ефективності бетаїну гідрохлориду в цих застосуваннях.

Безпека і побічні ефекти

Недостатньо інформації, щоб визначити, чи безпечний і нешкідливий. Може викликати печію.

Застереження та попередження

Вагітність і годування груддю. Недостатньо відомо про застосування бетаїну гідрохлориду під час вагітності та годування груддю. З цієї причини вагітним і годуючим жінкам слід уникати бетаїну гідрохлориду.

Виразка шлунка. Є побоювання, що соляна кислота, яка виробляється в організмі з гідрохлориду бетаїну, може подразнювати виразку шлунка та перешкоджати її загоєнню.

Взаємодії

На даний момент немає інформації про взаємодію з бетаїн гідрохлоридом .

Дозування

Відповідне дозування бетаїну гідрохлориду залежить від різних факторів, таких як вік, стан здоров’я та інші. На даний момент недостатньо наукових даних для визначення відповідних діапазонів доз бетаїну гідрохлориду. З цієї причини вам слід дотримуватися інструкцій щодо дозування на етикетці та або проконсультуватися з лікарем або фармацевтом перед використанням.

Зміст
×
×

    СООБЩИТЬ О НАЛИЧИИ