+38 050 933 51 60
+38 093 369 29 10
UA RU EN
0
НЕМА В НАЯВНОСТI

MST® Micellar Casein Double Chocolate Казеїн Шоколад 30 порцій 900 грамів

(1 відгук)

1,790грн.

Нема в наявностi


СПОВІСТИТИ ПРО НАЯВНІСТЬ
Доставка
Новою поштою

Вартість доставки згідно тарифів вказаних на сайті перевізника

Опис

MST® Micellar Casein Double Chocolate (30 порцій, 900 г) — ідеальний вибір для тих, хто прагне активізувати ріст м’язів, збільшити силу, підтримати форму або схуднути. Незалежно від того, чи ви професійний спортсмен або просто відвідуєте тренажерний зал кілька разів на тиждень, прийом казеїну допоможе вам досягти ваших цілей.

MST® Micellar Casein насичує організм білком, що є основою для побудови м’язів. Завдяки повільному розщепленню до амінокислот, продукт підтримує організм необхідними амінокислотами протягом 7-8 годин, що робить його ідеальним для вживання перед сном. Легко засвоюється організмом.

Казеїн часто вживається перед сном, оскільки він захищає м’язи від руйнування вночі, коли вони отримують необхідні амінокислоти та інші корисні речовини для відновлення та зростання. Його також можна приймати між прийомами їжі, особливо якщо перерва між ними понад 3 години, оскільки він пригнічує апетит і запобігає споживанню зайвих калорій, що корисно для схуднення.

MST® Micellar Casein — це складний білок, вироблений методом мікрофільтрації з натурального молока, що зберігає природну структуру білка. Цей продукт містить мінімальну кількість простих вуглеводів і цукрів, і при його виробництві використовуються тільки натуральні ароматизатори та підсолоджувачі.

Основні переваги MST® Micellar Casein Double Chocolate:

  • 25 г білка в кожній порції,
  • Сприяє зростанню м’язової маси,
  • Забезпечує тривале відчуття ситості,
  • Запобігає руйнуванню м’язів,
  • Сприяє швидкому відновленню після тренувань,
  • Легко засвоюється та повільно перетравлюється,
  • Є гарним джерелом кальцію для підтримки кісток і суглобів.

Особливістю MST® Micellar Casein є його унікальна структура. Білкові молекули у вигляді мікроскопічних кульок (міцел) повільно розщеплюються, що подовжує постачання амінокислот в організм. Продукт не схильний до надмірного піноутворення та густоти, а його виробництво здійснюється без нагрівання та використання кислот, що зберігає первинні властивості білка.

Казеїн чудово поєднується з іншими видами протеїнів, креатином та вітамінно-мінеральними комплексами.

Складові

Застосування
Вид білка: Казеїн
Вага, г: 900
Переваги: Для вегетаріанців

Рекомендоване дозування: Розчиніть 30 г порошку (1 мірна ложка) у 250 мл води або нежирного молока. Ретельно перемішайте та випийте. Рекомендується вживати вранці або ввечері перед сном. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Продукт містить підсолоджувачі. Цей продукт не призначений для тривалого використання і не повинен заміняти збалансоване та різноманітне харчування, а також здоровий спосіб життя. Зберігати в недоступному для дітей місці! Після відкриття зберігати в прохолодному та сухому місці. Використати до закінчення терміну придатності та номера партії, зазначених на дні банки. Захищати від прямого тепла та світла.

Зображення продукту наведено для ілюстрації і може не точно відображати фактичний товар.

Відгуки (1)

1 відгук для MST® Micellar Casein Double Chocolate Казеїн Шоколад 30 порцій 900 грамів

  1. Казеїн Шоколад

    Споживаю на сьогоднішній день на ніч як останній прийом їжі! Чудово насичує, немає тяжкості, помітив приріст м’яска, перестали хрустіти сухлоби, особливо лікті. А 25 г білка чудово справляється із підкормкою організму під час сну 😴 за рахунок довшого засвоєння.

    Відповіcти
Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі товари

-5% знижка за підписку

Loading

Підписуйтесь на наш Instagram

@mstnutrition.ua
×
×

    СПОВІСТИТИ ПРО НАЯВНІСТЬ